Bonavista Development destina 50 milions a vivendes de luxe a l’Eixample

Bonavista Developments i el fons britànic Europa Capital destinen 50 milions a convertir en vivendes de luxe la modernista Casa Burés, al carrer Girona; adquirida a la Generalitat; i un altre un altre edifici al carrer Casp de Barcelona frente a la Casa Calvet.

La promotora immobiliària, creada a Barcelona el 2014, va comprar la Casa Burés per 18,8 milions a finals de l’any passat. L’immoble està desocupat des de fa una dècada i actualment la promotora està treballant en el projecte arquitectònic, a través del qual es proposarà una rehabilitació integral, però al mateix temps mantenint els nombrosos elements modernistes catalogats de l’edifici, i transformant les vivendes existents amb la idea d’obtenir finalment aproximadament 29 noves vivendes.

En el cas de Casp 33, també es proposarà una rehabilitació integral, amb unes vivendes, l’entrega de les quals es realitzarà en el quart trimestre d’aquest mateix any. Bonavista Developments i Europa Capital pretenen revitalitzar el mercat de pisos d’alt estànding al centre de Barcelona.

Fuente: El Periódico/Redacción