La modernista Casa Burés albergarà 29 pisos de luxe

Fuente: Via Empresa

Europa Capital, que va comprar l’immoble al desembre, s’ha aliat amb la promotora Bonavista Developments.

La Casa Burés, un edifici modernista situat al districte de l’Eixample de Barcelona que la Generalitat va vendre el desembre passat al grup britànic Europa Capital, albergarà 29 pisos de luxe d’entre 100 i 500 metres quadrats el preu de venda dels quals encara no es coneix. Fonts de Bonavista Developments, la promotora immobiliària amb la qual s’ha aliat Europa Capital perquè s’encarregui de la rehabilitació i la transformació d’aquest immoble en habitatges d’alt estànding, han precisat que l’edifici mantindrà els elements modernistes catalogats de l’edifici.

En total, Europa Capital ha invertit 50 milions d’euros a adquirir i rehabilitar dos edificis a Barcelona, la Casa Burés, i un altre situat al número 33 del carrer Casp, en ple centre de la ciutat, on té previst vendre altres 29 pisos de luxe, en aquest cas entre 95 i 180 metres quadrats.

Es revitalitza el mercat d’habitatges

Aquesta operació informa de la revitalització del mercat d’habitatges de luxe a la capital catalana. En el cas de la Casa Burés, la Generalitat la va vendre al desembre a aquest grup britànic per 18,8 milions d’euros. La Generalitat havia adquirit aquest immoble al desembre de 2009 a través d’un cens emfitèutic constituït a favor de l’Ajuntament de Barcelona de 26 milions, per la qual cosa l’administració catalana ha venut l’immoble per un preu inferior al pactat llavors.

La Casa Burés és un edifici modernista edificat entre el 1900 i el 1905 que ha estat escenari de pel·lícules com Darkness, de Jaume Balagueró. Més enllà de voler vendre-la per obtenir ingressos, l’administració catalana també volia desprendre’s d’aquest edifici modernista perquè el seu estat de conservació obligava a fer importants inversions.

I és que la Casa Burés va ser projectada pels arquitectes Miquel Pascual i Francesc Berenguer el 1900 està catalogada com a nivell B, cosa que obliga el seu propietari a mantenir, conservar i restaurar tots els elements que componen l’edifici, des de la façana, fins al pati o les escales interiors.

BONAVISTA

Únase a nuestra lista

Reciba todas las novedades sobre nuestras promociones.

 • INFORMACIÓN BÁSICA DE PROTECCIÓN DE DATOS
  Responsable Bonavista Developments S.L
  Finalidad Envío de información solicitada, gestión de suscripciones a la newsletter y moderación de contenidos.
  Legitimación Consentimiento del interesado para que sus datos sean tratados conforme a lo detallo en la Política de Privacidad y Política de Cookies.
  Destinatario Mailchimp como plataforma de envío de newsletter, recibirá datos para gestionar las suscripciones.
  Derechos A acceder, rectificar, suprimir los datos, así como otros derechos detallados en la Política de Privacidad.
  Información adicional El hecho de que no introduzca los datos de carácter personal, que aparecen como obligatorios, podrá tener como consecuencia que no se atienda su solicitud.
 • Este campo es un campo de validación y debe quedar sin cambios.

Contacto

Rellene el formulario de contacto y le responderemos en la mayor brevedad posible.

   Contactar